Montag, 19. März 2018

Sanovnik kosa

Sanovnik kosa

Sanovnik kosa – Šta znači sanjati kosu? Kosa je jedna od najreprezentativnijih individualnih čovekovih karakteristika. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati na vašu uznemirenost u prisustvu drugih ljudi, a posebno u intimnim vezama. Moguće da san označava da ne pokazujete svoja osećanja ili da imate veliki strah od odbacivanja.


To da li kosa simbolizuju malu ili veliku, prolaznu ili neprolaznu brigu i mali ili veliki, prolazni ili neprolazni problem, zavisi od načina na koji ste sanjali kosu. Zato, u nastavku ovog teksta, pročitajte šta bi tačno i kakav san o kosi trebalo da simbolizuje i predstavlja. Međutim, snovi u kojima je kosa glavni motiv nekada mogu imati određenu simboliku i značenje.


Prema većini tumačenja, kosa u snovima predstavlja probleme i brige koje možete očekivati u periodu koji dolazi. Osim toga, kosa u snovima se smatra simbolom ženstvenosti, odnosno muževnosti, kao i strasti, želje i čežnje. Kosa je simbol ženstvenosti, lepote, nege, urednosti i želje za pokazivanjem i dokazivanjem neke vrste samouverenosti i sigurnosti u sebe, kada su „boja“ kose ili frizura pomalo i „ekscentrične“, i drugačije u svakom smislu reči.


Kao motiv koji može biti dominantno izražen u snu, kosa uglavnom predstavlja simbol koji najavljuje brige, patnju ili probleme u vašem životu. Ipak, ne mora uvek značiti da je reč o ozbiljnim i komplikovanim brigama, patnjama i problemima. Tumačenje snova, sanjarica - sanovnik. Sanjati korito, kormilara, kormilo, kornjaču, korov?


Osim sanovnika, sanjarice, na raspolaganju Vam je i Inter CAFFE forum i chat gde možete eventualno zatražiti pomoć i družiti sa ostalim sanjarima i sanjalicama. За повече информация, запознайте се с Политиката за Поверителност и Политика за Бисквитките на Град. Kosa je nekada smatrana simbolom moći i visokog društvenog staleža, no duga kosa u snovima mahom predstavlja loš predznak. Dakle, ukoliko sanjate da imate dugu kosu vrlo je verovatno da vam nastupajući životni period neće doneti mnogo toga lepog i prijatnog.


Sijeda kosa – simbolizira povećanje dostojanstva i vjere ili rađanje muškog djeteta. Kosa Kosa predstavlja znanje, najčešće svesno znanje ili njegov nedostatak. Kao i odeća, vaša kosa često odražava vašu poruku o tome ko ste i poruku koju šaljete svetu u smislu vašeg imidža. Dugačka, kratka, prirodna ili veštačka , kako god da nosite vašu kosu, vaša frizura daje spoljašnjem svetu nagoveštaj o vašoj ličnosti.


This video is unavailable. Kosa u snu uglavnom simboliše probleme i brige sa kojima se suočavate u stvarnom svetu. To da li će te brige i problemi brzo proći ili će vas mučiti duže vreme, zavisi od načina na koji sanjate kosu. U nastavku ovog teksta možete pročitati nešto više o simbolici koju kosa ima u snu. Neko ko ima veoma lepe uspomene sa letovanja na moru i ko voli plivanje će imati u većini slučajeva prijatne emocije dok sanja more a neko ko se davio u moru će imati neprijatne emocije.


Sanovnik kosa

Takodje i ista stvar u drugom obliku ima. Съновник, Мистерии и Феномени. Тълкуване и сбъдване на сънищат.


Kosa u snu simbolizuje seksualnost, muževnost, zavođenje, senzualnost, ispraznost i zdravlje. Ako Vam je kosa zamršena ili zapletena, onda je to simbol neizvesnosti i konfuzije u vašem životu. Možda nećete moći da smislite prava rešenja.


Ako u snu pravite drastične promene na frizuri, onda to znači da pravite drastično promenjen, novi pristup nekim pitanjima u vašem budnom životu.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts