Donnerstag, 15. Oktober 2015

Eladó lakás lenti

Havonta több millióan választják az ingatlan. A lakás elrendezése ill. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Az igényeknek megfelelően felújításra szoruló egy szoba konyhás épület.


A szobához erkély is tartozik, továbbá melléképület és a területen lévő haszonnövények. Lenti , eladó zárt kert 12. Vízórára rákötési lehetőség, villany bent van, továbbá. Falai szárazak statikai hibától mentesek. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó lenti ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


A korábbi tulajdonos egy idős házaspár volt. Több friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás jó állapotú. Magyarország legnagyobb hálózata és a több, mint 5szakértő ingatlan tanácsadó megalapozhatja az Ön eredményeit is.


Eladó lakás lenti

A mai világban a siker még inkább igényli a profizmust és a koncentrált odafigyelést. Válasszon magának Ön is egy igazi partnert ingatlanügyeiben. Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés.


A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Közel a szlovén, horvát, osztrák határhoz, az Adria felé vezető Mautópálya mellett. Makler, Immobilien Balaton, ingatlan Keszthely, családi Ház Hévízen. Viszont, ha már tudo hogy milyen típusú lakást keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. LENTI ÜDÜLŐÖVEZETÉBEN, NYUGODT KERTVÁROSIAS KÖRNYEZETEBEN, A TERMÁLFÜRDŐTŐL PÁR SZÁZ MÉTERRE KÍNÁLOK ELADÁSRA ÚJSZERŰ CSALÁDI HÁZAT.


Eladó lakás lenti

Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. Kapjon új listákat e-mailen keresztül. Az e-mail értesítő beállításával elfogado. Az ingatlan adatainak lekérése SMS küldésével SMS szolgáltató: Webjelenlét KFT.


Elmúlt árverésre ne küldjön sms-t! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Az elhelyezkedésének köszönhetően csendes, nyugodt helyen található, és nagyon szép a panoráma. Flórián tértől pár perc sétára, akár azonnal birtokba vehető szobás lakás ! Találja meg az otthont, amit keres!


Eladó lakás lenti

Eladó Óbudán a Miklós utcában egy 6. Univerzális ingatlan keresőnk segítségével szinte minden szempont alapján szűkítheti a találati listát, legyen szó szobaszámról, alapterületről, árról és még számos tényezőről. Rólunk Hirdesse ingyen eladó ingatlanát, lakását, házát,irodáját, szőlőjét, erdőjét, vagy találja meg álmai otthonát több ezer ingatlan. Kertvárosban központi helyen magasföldszinti szép lakás eladó. Normál méretű konyha,nagy. Zalaegerszeg belvároshoz közeli részén I emeleti lakás eladó.


Nettó lakóterülete 1m2. Elosztása: három szoba, nappali, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba és szélfogó. Fűtése gáz konvektor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts