Freitag, 24. Januar 2020

Skorpió férfi

Skorpió férfi

A szerelmi vágy hirtelen tör rá, sosem tudni mitől ihletődve, s e robbanékony természetnek nem könnyű ellenállni. A rejtélyesség és a titokzatosság misztériumával él. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba. Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát élvezni viszont csodálatos dolog.


A párok összeillőségét mutatja meg. Mellette állva ezekben az időkben ez el fog múlni. Ne nyaggas hiszen elég nehéz neki megérteni a saját érzéseit. Skorpió férfi és Bak nőkapcsolata.


Szerelmi kapcsolatodban feszült viszony alakulhat ki. Te jó ember vagy, de néha elveszíted az önkontrollt. Hajlamos vagy megfeledkezni arról, hogy másoknak nem mindig egyezik a véleménye a tiéddel, vagy másképp.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján. Nehéz természete miatt kevesen tartanak ki mellette hosszú ideig, de ő nem is vágyik erre. Napi horoszkóp SKORPIÓ csillagjegyűeknek! Nézze meg mai horoszkópját és tudja meg hogy alakul a napja!


Ha szeret egy nőt, akkor mindig kívánja, és nagyon szeret vele kísérletezni az ágyban, sokszor pikáns dolgokat is kipróbál. A Mérlegekkel, és a Nyilasokkal jó barátságot ápolnak, ám a Halak és a Rákok a legjobb partnerei. A legtökéletesebb párjuk a Szűz és a Bak.


Ha ezt nem biztosítja számára a párja, akkor dönt: kilép a kapcsolatból és kívül éli meg a magányt, vagy benne marad a kapcsolatban, érzéseit viss. Nyilas (XI. - XII. 21.) A Tűz elemű jegyek közül a legkevésbé szenvedélyes, a szexben is egyfajta játékot lát, ami számára a szerelem része. Könnyen alkalmazkodik partneréhez, tőle függ, mennyire tudja a Nyilas szenvedélyes oldalát felszínre hozni. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét.


A nagy drámákat éppúgy szeretik, mint a nyugalmat, náluk így kerek a világ. Nagyon közvetlen és rámenős. Már a konyhaasztalon kész “torkoskodni”, kimutatva ezzel gátlástalanságát. Nem gon ha nem lenne ilyen merész, a “szerelmi játék”-fegyvertára bőséges. A történet szerint ez a skorpió ölte meg Oriont, a vadászt.


Skorpió férfi

Az égen is üldözi őt, de itt már sosem érheti el: csak akkor kerül a látóhatár fölé keleten, miután Orion már lenyugodott nyugaton. Bár nem szereti a változásokat, makacsul ellenáll, mégis képes a megújulásra. Jelképe a főnixmadár.


Szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani. Az alacsony önértékeléssel bíró. A szívén és lelkén ejtett sebek csupán évek múltán kezdenek gyógyulni, általában.


Skorpió férfi

Szűz férfi : túl csendes és taktikus az Ikrek nőnek, akik több életélvezetre, szenvedélyre vágynak. A Rák nő szelíd és ambiciózus. Olyan férfiakhoz vonzódik, akik szenvedélyesek, akik biztonságot tudnak. A skorpió társhoroszkópja. Néhány gyenge lélek sátáninak tartja őt.


Mindenestre ő az a férfi , akit az összes csillagkép közül a legjobban ural a nemiség. Amit éreznek, az a valóság és ezt szavakba önteni az egyik legnehezebb feladat a víz jegy számára. Ez pedig maga az egybeolvadás, amikor a víz felveszi annak az edénynek az. Egy ilyen kapcsolat fő kérdése viszont az: hogy meddig tarthat? Szélsőséges személyiségtipusuk miatt.


Valóban célravezető eligazítást azonban ez esetben nehéz adni.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts