Donnerstag, 12. November 2015

Vízöntő férfi

Vízöntő férfi

Nutzen Sie unsere PC-Angebote: Neue Computer hier schon ab 159€! Wöchentlich neue Angebote! PC und Notebookzubehör kaufen. Große Auswahl - kleine Preise. Komplettsysteme mit Windows Pro.


Systemlösungen gibt es bei CSL. Ha végül mégis elhatározza magát, hűséges marad a választottjához. A Vízöntő férfi , akár az állatöv női szülötte nagy problémája az, hogy az igazi partnert keresi.


Egy Vízöntő nő inkább az eszével esik szerelembe mintsem a szívével, és ezért gyakran megtörténik, hogy az igazi férfi megtalálása a számára nem egyszerű. A szerelem egy Vízöntő nőnek nem más, mint egy vidám és lendületes együttlét. Olyasvalakibe tud beleszeretni, aki képes minden nap meglepetést okozni neki.


Az erőszak vagy nyomás legkisebb jelére hanyatt-homlok menekül. Rák férfi és Vízöntő nő kapcsolata. Rák és a Vízöntő jegyű nem a legmegfelelőbb páros. A Vízöntő nő elbűvölő, mindig az élvonalban hala fogékony az újra és. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed.


Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat. Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban. Az ebben a jegyben született nők. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó.


Vízöntő férfi

A párok összeillőségét mutatja meg. A család iránt érzett szeretet miatt mindent a családból hozott mintára alapoz, úgy tetteit, úgy gondolatait. A kommunikáció nagyon fontos ennek a férfinak.


Mélyen belül vágyik a szerelemre, de ez belső problémákat okoz neki, mert képtelen megérteni az érzelmeket, szóval egy szerelmes Vízöntő férfi gyakran belekeveredik a saját szavaiba, légy türelmes vele és ne hibáztas mert mélyen belül ő jól érzi magát. Werkzeug und Baumaterial für Profis und Heimwerker. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján.


Vízöntő férfi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési. A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! Tele vagy bizakodással, reménnyel.


A következő pillanatban meg a teljes kétségbeesés lesz úrrá rajtad. Mennél is, maradnál is. A Vízöntő szívesen belevonná kalandjaiba párját, ám a Bakra nem jellemző, hogy meggondolatlanul fejest ugorik az élet sűrűjébe.


Ha a Vízöntő mégis rá tudja venni, akkor felszabadító élményben lehet részük, ellenkező esetben a Bak fokozatos ellenszenvet kezd érezni a Vízöntő életvitele iránt. Abban nagyon jó a Vízöntő , hogy kimagyarázzon dolgokat, de az érzelmek kimutatásában már kevébé profi. A Vízöntő -jegy tárgyalásánál elkerülhetetlen, hogy említést tegyünk - hacsak néhány mondat erejéig is - egy nem személyes, nem egyedi területről. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk. A Halak korszaka lezárult, és kezdődik az új, több mint kétezer éves szakasz, a Vízöntő.


A Vízöntő a szerelmi kapcsolataiban általában úgy viselkedik, ahogyan azt mások elvárják tőle, nem pedig úgy, ahogy ő szeretne. Szerelmük tartós lehet, mert a Vízöntő szemet huny a Mérleg folyamatos flörtöléseire, a Mérleg pedig hosszú távon leköti a Vízöntő figyelmét, ami lássuk be nehéz feladat, hiszen a Vízöntő semmit sem utál jobban mint az egyhangúságot és a hétköznapiságot. A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol.


A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts