Mittwoch, 14. Juni 2017

Amidzi sou

Dobrodosli na Oficijalni kanal Ami G show-a Ovaj Kanal, kao i svi postavljeni video i audio zapisi na kanalu su u vlasništvu Izdavačkih kuća, Telvizijskih ku. Ovo je zvanična facebook stranica Ami G Show-a. Gledajte nas na TV Pink, utorkom u 22:h! Personen sprechen darüber. Gost emisije: Toni Cetinski Ami G show â moderan veÄ ernji ĹĄou dovodi najpopularnije liÄ nosti iz svih oblasti Ĺživota priÄ aju o onome ĹĄto javno.


Najveći problemi televizijskih kuća u Srbiji jesu nerad Regulatornog tela za elektronske medije, cenzura i stavljanje javnog interesa na poslednje mesto. Nakon pet godina veze i. Pogledajte OVDE gde za sata stiže bivši. Neverovatno, čak i od nje! Od Soraje smo navikli na svašta tokom svih ovih godina, nagledali smo se svakojakih njenih golišavih egzibicija, ali izdanje u kom se.


Dea Đurđević, sinoć je trebalo da bude gost u emisiji kod Ognjena Amidžića. Ipak, iako je njen dolazak najavljen, voditeljka se nije pojavila. Luna neće znati šta ju. Osnivač grupe Đogani i najpoznatiji član porodice koja nosi to prezime, denser Đole Đogani (59), otkriva da je odbio gostovanje u emisiji Amidži. Večeras će gledaoci televizije Pink imati priliku da od 22.


Amidzi sou

Ognjen Amidžić ugostiće Daru Bubamaru, koja će. Dve ljute suparnice iz rijalitija Zadruga. VIDEO) EMIR ALIČKOVIĆ ODLEPIO ZA TEODOROM DŽEHVEROVIĆ?


Gledaoci sinoć nisu mogli da ODVOJE POGLED od Maje i Nataše: Odavno se na malim ekranima nije desio OVAKVI MODNI SPEKTAKL I TO DUPLI 17. E-Mail-Adresse oder Handynummer: Passwort: Passwort vergessen? Dragan Marković Palma još jednom je po strarom dobrom običaju nasmejao sve gledaoce televizije Pinka u vrlo gledanom humorističkom šou kod Ognjena Amidžića. Ninoslav Jovanović (46), zloglasni Malčanski Berberin, do.


Amidzi sou

Sve je počelo sa Ognenovim predlogom u toku njegove emisije, a on je pitao Staniju i Noru šta misle o ovome. VIDEO) Napeta atmosfera u Zadruzi zbog odnosa Slobe Radanovića i Lune Đogani ne prestaje i dalje. Amidži šou prekinut zbog žestoke svađe Saške Karan i Slobe!


KIJA SVA U MODRICAMA DOŠLA U EMISIJU: dana posle INCIDENTA sa Slobom, a rane su još uvek VIDLJIVE! Svetska muzička zvezda Dženifer Lopez dogovorila je sa Ognjenom Amidžićem da će 20. Kombank Areni”, ipak doći u studio u Šimanovcima i biti njegova gosća u emisiji “ Amidzi Šou”. Poznati voditelj televizije “Pink” boravio je prethodnih dana u Istanbulu, gde je sa organizatorima beogardskog. Milica Pavlović je sinoć u istoj emisiji.


Amidzi sou

Ona se prvi put pojavila u dekoltiranoj. Svetska dens diva Dženifer Lopez dogovorila je sa Ognjenom Amidžićem da će 20. Završili smo drugu scenu, ide okej.


Malo nam je problem da okupimo sve ljude, ali pošto su.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts